RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Ořechový koláč bez mouky
Dětský dvoupatrový dort
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Kávová poleva
Sněhový koláč s marmeládou
Španělské „španělské ptáčky“…
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci