RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Tvarohové smaženky jako dezert
Skořicové vafle
Švestková povidla bez míchání
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Whiskey Sour - koktejl
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Letní pokušení: Malinové muffiny
Česneková krkovička na tymiánových…
Domácí lučina z mléka
Vietnamské palačinky s krevetami
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki