RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Mrkvová polévka s bramborem
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Vesnické šunkofleky
Bábovka šlehačka
Brokolicová pomazánka
Kakaovo-kokosové muffiny
Flíčky se zelím
Paštika z divočáka
Adžika směs z mletého masa
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem
Strouhaný kakaový koláč
Zeleninový boršč
Skořicové šneky
Pečená zelenina s bylinkami
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort