RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Turecká pomazánka z lilku
Bramborové placky pečené v kuse
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Hrnečková bublanina
Cheesecake z domácí lučiny
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Smažený bílý chřest
Kachna pomalu pečená
Masové koule zapečené v rajčatech
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení