Do misky dáme všechny ingredience a rozmixujeme. Někdy do pomazánky rozmixuju naložené 2-3 kozí rohy (druh méně pálivý, než feferonky), pak je pikantnější, ale nehodí se pro děti. Ovšem u mužů boduje :-)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ladia -
|21. 9. 2009 13:29
Zkuste nejprve rybičky vyšlehat s máslem (pravým) a poté případně postupně přidávat pomazánkové máslo nebo tavený sýr.
Alik 629
|21. 9. 2009 13:01
Mám dotaz.Často se mi u rybí pomazánky stává,že když začnu šlehat rybičky (slité,bez oleje) s pomazánkovým máslem,pomazánka strašně zřídne, je téměř tekutá. U jiných pomazánek se mi to nestává. Nevíte čím by to mohlo být a nemáte na to někdo nějakou vychytávku?