• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rybí pomazánka ala Kusák
Napište svůj komentář k receptu

Rybí pomazánka ala Kusák

autor: vlaku
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 240 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí pomazánka ala Kusák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 0,25
      ks máslo
    • 1
      ks majonéza
    • 150
      g eidam sýr
    • 3
      ks vejce
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      ks citron
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce červená paprika Mletá
    • 1
      ks cibule Velká
    • sůl Dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Předem máslo necháme asi 4 hod. volně odležet při pokojové teplotě (důležité), Obsah plechovky ryb rozmačkáme v míse vidličkou, mírně osolíme. Najemno nastrouháme větší cubuli a promícháme, přidáme kečup a opět promícháme, přidáme ml. červenou papriku a promícháme, přidáme plnotuč. hořčici a promícháme. Vyklopíme obsah sklenice s majolkou a opět promícháme, za častého promíchávání, strouháme do pomazánky eidamskou cihlu.
2
Pak nastrouháme najemno, při častém promíchávání, natvrdo uvařená vejce. Přidáme malou lžíci cukru a mícháme. Přes cedník vymačkáme 1 citron a stále mícháme. Kdo má rád česnek, může obohatit najemno nastrouhaným stroužkem. Podle vlastní chuti doladíme solí. Hotovou pomazánku dáme vychladit do lednice. Výborná s pečivem, vekou nebo chlebem. Nutno dodržet přesný technologický postup a stále míchat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketová pomazánka ala tatarák

Cuketová pomazánka ala tatarák

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka bez kostí

Rybí pomazánka bez kostí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 9. 9. 2009 13:52

    Vůbec jsem svůj komentář nemyslela škodolibě. Pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám. Možná, že to neustálé míchání a dodržení přesného postupu má nějaký význam. Jen by mě zajímalo jaký.

  • Tereza Turková | 9. 9. 2009 13:47

    Autora jsem doplnila později, promiňte, paní Zdena nevěděla, že oslovuje muže.

  • Iva Pěnkavová | 9. 9. 2009 13:32

    Zapomněla ? snad zapomněl ? jinak autorem je muž či snad dokonce kluk , a pro ty to fakt věda být může (můj manžel stopro ) , co takhle tolerance místo škodolibého komentáře !!!!

  • Zdena z JM | 9. 9. 2009 12:23

    Zajímalo by mě, proč stále míchat. Já dělám pomazánky tak, že všechny suroviny dám do misky a pak rozšlehám. A co s tím odleželým máslem? Nějak jste na něj v postupu zapomněla. A proč je důležité nechat odležet 4 hodiny. Myslím si, že když je v kuchyni teplo, stačí bohatě hodina. Myslím, že autor udělal úplnou vědu z normální rybí pomazánky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Citron Cukr Eidam sýr Hořčice Kečup - jemný Majonéza Máslo Sůl Tuňák - ve vlastní šťávě Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Zeleninové placky s omáčkou

Zeleninové placky s omáčkou

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová krupicová polévka

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Pangasius

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Rýže s kari na smetaně

Rýže s kari na smetaně

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

194
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
90
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s…
64
Steakový salát s balzamikem
Steakový salát s…
52
Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky
Jednoduché bramborovo…
46
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Rybí pomazánka ala Kusák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact