• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rybí pomazánka ala Kusák
Napište svůj komentář k receptu

Rybí pomazánka ala Kusák

autor: vlaku
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 240 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí pomazánka ala Kusák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 0,25
      ks máslo
    • 1
      ks majonéza
    • 150
      g eidam sýr
    • 3
      ks vejce
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      ks citron
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce červená paprika Mletá
    • 1
      ks cibule Velká
    • sůl Dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Předem máslo necháme asi 4 hod. volně odležet při pokojové teplotě (důležité), Obsah plechovky ryb rozmačkáme v míse vidličkou, mírně osolíme. Najemno nastrouháme větší cubuli a promícháme, přidáme kečup a opět promícháme, přidáme ml. červenou papriku a promícháme, přidáme plnotuč. hořčici a promícháme. Vyklopíme obsah sklenice s majolkou a opět promícháme, za častého promíchávání, strouháme do pomazánky eidamskou cihlu.
2
Pak nastrouháme najemno, při častém promíchávání, natvrdo uvařená vejce. Přidáme malou lžíci cukru a mícháme. Přes cedník vymačkáme 1 citron a stále mícháme. Kdo má rád česnek, může obohatit najemno nastrouhaným stroužkem. Podle vlastní chuti doladíme solí. Hotovou pomazánku dáme vychladit do lednice. Výborná s pečivem, vekou nebo chlebem. Nutno dodržet přesný technologický postup a stále míchat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketová pomazánka ala tatarák

Cuketová pomazánka ala tatarák

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka bez kostí

Rybí pomazánka bez kostí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 9. 9. 2009 13:52

    Vůbec jsem svůj komentář nemyslela škodolibě. Pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám. Možná, že to neustálé míchání a dodržení přesného postupu má nějaký význam. Jen by mě zajímalo jaký.

  • Tereza Turková | 9. 9. 2009 13:47

    Autora jsem doplnila později, promiňte, paní Zdena nevěděla, že oslovuje muže.

  • Iva Pěnkavová | 9. 9. 2009 13:32

    Zapomněla ? snad zapomněl ? jinak autorem je muž či snad dokonce kluk , a pro ty to fakt věda být může (můj manžel stopro ) , co takhle tolerance místo škodolibého komentáře !!!!

  • Zdena z JM | 9. 9. 2009 12:23

    Zajímalo by mě, proč stále míchat. Já dělám pomazánky tak, že všechny suroviny dám do misky a pak rozšlehám. A co s tím odleželým máslem? Nějak jste na něj v postupu zapomněla. A proč je důležité nechat odležet 4 hodiny. Myslím si, že když je v kuchyni teplo, stačí bohatě hodina. Myslím, že autor udělal úplnou vědu z normální rybí pomazánky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Citron Cukr Eidam sýr Hořčice Kečup - jemný Majonéza Máslo Sůl Tuňák - ve vlastní šťávě Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Slané tyčinky z bramborového těsta

Slané tyčinky z bramborového těsta

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Česnekové bramborové knedlíky s houskou

Česnekové bramborové knedlíky s…

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Zdravý brownies dort

Zdravý brownies dort

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

Kýta v žampionové omáčce

Kýta v žampionové omáčce

Doporučujeme

30 minut
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

58
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
51
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
48
Dýňová tortila
Dýňová tortila
45
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
38
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Šokující finále Simpsonových: Marge zemře?!

Šokující finále Simpsonových: Marge zemře?!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

  • Recepty.cz
  • Rybí pomazánka ala Kusák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact