Rybí hlavu a vnitřnosti uvaříme a scedíme. Na másle osmahneme cibuli a pórek, zalejeme vývarem a přivedeme k varu. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, kari koření, sůl. Uvaříme do měkka. Nakonec přilejeme smetanu a přidáme rybí maso.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdena z JM
|31. 3. 2006 10:23
V Česku se rybí polévka vaří převážně z kapra,ale určitě by to šlo i z mořských ryb.Vnitřnosti nejsou příliš důležité,jde spíš o to,aby se zužitkovaly.Takže to jde i bez nich.
Andrea
|27. 3. 2006 17:17
Dotaz:O akú rybu sa jedná, u nás sa rybia polievka varí len z morských rýb (len hlavy, bez vnútorností, alebo z malých celých rýb, ktoré sa zdržujú v oblasti, kde je skalnaté pobrežie - nie piesok.)