• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybí polévka s filetem z tresky
Napište svůj komentář k receptu

Rybí polévka s filetem z tresky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Základem této vydatné polévky je kapří maso a spousta zeleniny. Nechybí v ní ani osmažené tresčí filety a samozřejmě spousta koření, díky kterému si vás pokrm získá nejen chutí, ale i vůní.

Suroviny

4 porce
    • 1000
      ml hovězí vývar
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 2
      ks petržel
    • bobkový list
    • 7
      ks nové koření
    • 5
      ks pepř celý
    • tymián
    • 2
      ks kapří maso hlavy
    • 1
      ks muškátový oříšek
    • petrželka
    • 2
      ks treska
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Do horkého neochuceného vývaru dejte nakrájenou kořenovou zeleninu, bobkový list, nové koření, pepř, tymián a vše vařte zhruba 10 minut. Poté přidejte kapří hlavy a vařte dalších 20–25 minut.

RADA: Jak na silný a čirý vývar?

2
Vývar přeceďte, kapří hlavy oberte, maso a zeleninu vhoďte zpět do polévky. Osolte, přidejte nastrouhaný muškátový oříšek a posypte nasekanou čerstvou petrželkou. Na pánvi rozhřejte olivový olej a osmažte na něm nasolené a opepřené filety tresky. Ty poté pokládejte doprostřed naservírované polévky.
3
Na závěr ozdobte větvičkou tymiánu a posypte čerstvě nadrceným černým pepřem. Tip: Milovníci ryb si mohou přidat do polévky jikry, které pomohou vytvořit výraznější chuť!

RADA: Polévky, které zaženou i ten největší hlad

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzený vývar

Uzený vývar

Slepičí vývar F.O.O.D.

Slepičí vývar F.O.O.D.

Hovězí vývar

Hovězí vývar

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Rybí Maso & ryby & mořské plody Ryby FOOD
Oběd Večeře Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Hovězí vývar Kapří maso Mrkev Muškátový oříšek Nové koření Olivový olej Pepř celý Petržel Petrželka Treska Tymián

Brokolicová polévka se smetanou

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Koláč z pekla

Koláč z pekla

Makový závin s višněmi

Makový závin s višněmi

Mleté maso zapečené s bramborem, těstovinou

Mleté maso zapečené s bramborem,…

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Bylinkovo-okurkový nápoj

Bylinkovo-okurkový nápoj

Houbovo-smetanová krkovička

Houbovo-smetanová krkovička

Pikantní marináda na maso

Pikantní marináda na maso

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Brokolicová polévka se smetanou

Poslední sledované recepty

63
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
41
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
32
Cukrové motánky - cukroví pro všední den
Cukrové motánky -…
28
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
22
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Rybí polévka - smetanová
Rybí polévka - smetanová
Rybí polévka II.
Rybí polévka II.
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka s hrachem
Rybí polévka s hrachem
Rybí polévka s knedlíčky
Rybí polévka s knedlíčky
Rybí polévka s rajčaty
Rybí polévka s rajčaty
  • Recepty.cz
  • Rybí polévka s filetem z tresky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact