Očištěné a omyté rybí maso nakrájíme na větší kousky. V jednom litru vody je zvolna vaříme. Asi po 10 minutách varu přidáme oloupanou mrkev a cibuli spolu se solí a kořením a vaříme dalších 10 minut. Vývar přecedíme, maso rozebereme na menší kousky a zbavíme kostí, mrkev nakrájíme na nudličky.
2
Oloupeme dvě cibule a nakrájíme je na kolečka silná asi 3 mm. Z mléka, vejce, polohrubé i hladké mouky a prášku do pečiva uděláme hustší těstíčko, které ochutíme solí a vegetou. Kroužky cibule namáčíme v těstíčku a v rozehřátém oleji je usmažíme dozlatova.
3
Do talířů vložíme kousky rybího masa, nudličky mrkve a přelijeme vývarem. Jako vložku dáme do polévky cibulové kroužky a posypeme jemně nasekanou petrželkou.