• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty
  • Recepty.cz
  • Rybí pepřenky
Napište svůj komentář k receptu

Rybí pepřenky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
1.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí pepřenky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ryby
    • 1
      l voda
    • 300
      ml ocet
    • 3
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • 4
      ks pepř celý
    • 2
      ks hřebíček
    • cibule
    • čínské zelí
    • slunečnicový olej nebo olivový

Postup přípravy receptu

1
Ryby vyfiletujeme, filety vypereme, hodně prosolíme (lépe je obalit je v soli) a uložíme do kameninové mísy.
2
Necháme hodinu uležet při pokojové teplotě a potom slijeme vodu, která pustí z ryb. Mísu uložíme na 24-48 hodin do chladničky.
3
Poté filety vyjmeme a vypereme ve studené vodě. Vyprané filety uložíme zpět do mísy a na 48 hodin zalijeme připraveným nálevem (nálev přivedeme k varu a necháme vychladnout), přičemž po 24 hodinách filety promícháme.
4
Po 48 hodinách ryby vyjmeme z mísy a necháme okapat.
5
Filety nakrájíme na libovolné kousky a ty vložíme zpět do mísy, posypeme mletým pepřem a necháme hodinu uležet. Podle chuti nakrájíme cibuli a čínské zelí na kolečka nebo měsíčky a promícháme s rybami.
6
Směs ukládáme po vrstvách do uzavíratelných skleniček. Jednotlivé vrstvy lehce zakápneme olejem. Poslední vrstvu zalejeme olejem, aby bylo vše ponořeno. Sklenice uzavřeme a uložíme do chladu.
7
Po 24 hodinách můžeme pepřenky konzumovat. Nejlepší jsou ale po 2-3 měsících. Skladovat je můžeme max. 6 měsíců.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

Obložené rybí žemličky (housky,…

Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Erebos | 4. 9. 2014 17:42

    žádný nálev tam není a nic se nezavařuje.

  • jiři | 22. 2. 2012 04:03

    toto sou nejlepší pepřenky dělám je často s kapra

  • Věra z DC | 2. 3. 2007 15:05

    Ingredience neobsahují ryby ? :-(

  • Lada Kovářová | 15. 2. 2005 20:36

    1 l vody, 300 ml octa, 3 bobkové listy, 3 kuličky nového koření, 4 kuličky celého pepře a 2 hřebíčky svaříme, necháme zchladnout a připravené filety nálevem zalijeme.

  • Lexa | 15. 2. 2005 20:32

    neni navod na zhotoveni nalevu,je napsano pouze zavarit a nechat zchladnout

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Čínské zelí Hřebíček Nové koření Ocet Pepř celý Ryby Slunečnicový olej Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celozrnné sušenky

Celozrnné sušenky

Buchta celulitida

Buchta celulitida

Rychlovka čína

Rychlovka čína

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Jednoduché piškotové kornoutky

Jednoduché piškotové kornoutky

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Pohankové zeleninové placky

Pohankové zeleninové placky

Banánové placičky / palačinky

Banánové placičky / palačinky

Uzena polévka se zeleninou a bramborem.

Uzena polévka se zeleninou a…

Doporučujeme

30 minut
Cibulačka s toasty

Cibulačka s toasty

15 minut
Česneková pomazánka se sýrem

Česneková pomazánka se sýrem

40 minut
Čočka s bylinkami a uzeným masem

Čočka s bylinkami a uzeným masem

65 minut
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou

Šneci z listového těsta se slaninou a…

80 minut
Chlebíčky s ančovičkami

Chlebíčky s ančovičkami

40 minut
Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

30 minut
Sýrové kuličky

Sýrové kuličky

20 minut
Panna cotta s granátovým jablkem

Panna cotta s granátovým jablkem

75 minut
Čerstvé kimchi

Čerstvé kimchi

Poslední sledované recepty

206
Česneková pomazánka se sýrem
Česneková pomazánka se…
83
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka
71
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
57
Pomazánka sloní žrádlo
Pomazánka sloní žrádlo
30
Jemná krabí pomazánka
Jemná krabí pomazánka

Zajímavé články

Jak se dostat do Guinnessovy knihy rekordů s jídlem a pitím? Chce to nápad a mnohdy i tvrdou hlavu
Jak se dostat do Guinnessovy knihy rekordů s…
Slané chuťovky z listového těsta: Rychlé recepty, které můžete připravit i na poslední chvíli
Slané chuťovky z listového těsta: Rychlé recepty,…
Nejkrásnější silvestrovské a novoroční dorty: Inspirujte se a přivítejte rok 2025 stylově
Nejkrásnější silvestrovské a novoroční dorty:…
Domácí bagety na chlebíčky nebo kanapky: Zkuste fígl babiček, jak donutit těsto kynout
Domácí bagety na chlebíčky nebo kanapky: Zkuste…
Silvestrovské menu: 10 druhů skvělých pokrmů, se kterými zazáříte
Silvestrovské menu: 10 druhů skvělých pokrmů, se…
AHA.cz Manželství Kalivodové skončilo, ale ... Otec synů sousedem!

Manželství Kalivodové skončilo, ale ... Otec synů sousedem!

Mimibazar Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Nejodvážnější modely roku: Které hanbářky se ukázaly na veřejnosti téměř nahé?

Nejodvážnější modely roku: Které hanbářky se ukázaly na veřejnosti téměř nahé?

Ženy.cz Nejhezčí make-up trendy roku 2025 můžete vyzkoušet už na silvestrovské party

Nejhezčí make-up trendy roku 2025 můžete vyzkoušet už na silvestrovské party

Blesk.cz Režisér pohádky Tři princezny Tomáš Pavlíček: Natočil jsem miniverzi Pána prstenů!

Režisér pohádky Tři princezny Tomáš Pavlíček: Natočil jsem miniverzi Pána prstenů!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 2. 1. 2025: Kdo by dnes měl zpomalit a proč?

Denní horoskop na čtvrtek 2. 1. 2025: Kdo by dnes měl zpomalit a proč?

  • Recepty.cz
  • Rybí pepřenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact