• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Rybí pepřenky
Napište svůj komentář k receptu

Rybí pepřenky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
1.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí pepřenky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ryby
    • 1
      l voda
    • 300
      ml ocet
    • 3
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • 4
      ks pepř celý
    • 2
      ks hřebíček
    • cibule
    • čínské zelí
    • slunečnicový olej nebo olivový

Postup přípravy receptu

1
Ryby vyfiletujeme, filety vypereme, hodně prosolíme (lépe je obalit je v soli) a uložíme do kameninové mísy.
2
Necháme hodinu uležet při pokojové teplotě a potom slijeme vodu, která pustí z ryb. Mísu uložíme na 24-48 hodin do chladničky.
3
Poté filety vyjmeme a vypereme ve studené vodě. Vyprané filety uložíme zpět do mísy a na 48 hodin zalijeme připraveným nálevem (nálev přivedeme k varu a necháme vychladnout), přičemž po 24 hodinách filety promícháme.
4
Po 48 hodinách ryby vyjmeme z mísy a necháme okapat.
5
Filety nakrájíme na libovolné kousky a ty vložíme zpět do mísy, posypeme mletým pepřem a necháme hodinu uležet. Podle chuti nakrájíme cibuli a čínské zelí na kolečka nebo měsíčky a promícháme s rybami.
6
Směs ukládáme po vrstvách do uzavíratelných skleniček. Jednotlivé vrstvy lehce zakápneme olejem. Poslední vrstvu zalejeme olejem, aby bylo vše ponořeno. Sklenice uzavřeme a uložíme do chladu.
7
Po 24 hodinách můžeme pepřenky konzumovat. Nejlepší jsou ale po 2-3 měsících. Skladovat je můžeme max. 6 měsíců.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

Obložené rybí žemličky (housky,…

Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Erebos | 4. 9. 2014 17:42

    žádný nálev tam není a nic se nezavařuje.

  • jiři | 22. 2. 2012 04:03

    toto sou nejlepší pepřenky dělám je často s kapra

  • Věra z DC | 2. 3. 2007 15:05

    Ingredience neobsahují ryby ? :-(

  • Lada Kovářová | 15. 2. 2005 20:36

    1 l vody, 300 ml octa, 3 bobkové listy, 3 kuličky nového koření, 4 kuličky celého pepře a 2 hřebíčky svaříme, necháme zchladnout a připravené filety nálevem zalijeme.

  • Lexa | 15. 2. 2005 20:32

    neni navod na zhotoveni nalevu,je napsano pouze zavarit a nechat zchladnout

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Čínské zelí Hřebíček Nové koření Ocet Pepř celý Ryby Slunečnicový olej Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová pomazánka k tyčinkám

Křenová pomazánka k tyčinkám

Jogurtovo-švestkový koláč

Jogurtovo-švestkový koláč

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Hrníčková ovocná roláda

Hrníčková ovocná roláda

Švestkové buchty s drobenkou

Švestkové buchty s drobenkou

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Doporučujeme

30 minut
Fajitas v tortille

Fajitas v tortille

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

50
Dýňová tortila
Dýňová tortila
38
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
37
Houbové rizoto se sýrem
Houbové rizoto se sýrem
31
Papriková krkovice
Papriková krkovice
27
Virgin mojito
Virgin mojito

Zajímavé články

Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
AHA.cz Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Tereza Ramba jako zavražděná Monyová (†44): První fotky z natáčení!

Tereza Ramba jako zavražděná Monyová (†44): První fotky z natáčení!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

  • Recepty.cz
  • Rybí pepřenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact