• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Rybí pepřenky
Napište svůj komentář k receptu

Rybí pepřenky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
1.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí pepřenky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ryby
    • 1
      l voda
    • 300
      ml ocet
    • 3
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • 4
      ks pepř celý
    • 2
      ks hřebíček
    • cibule
    • čínské zelí
    • slunečnicový olej nebo olivový

Postup přípravy receptu

1
Ryby vyfiletujeme, filety vypereme, hodně prosolíme (lépe je obalit je v soli) a uložíme do kameninové mísy.
2
Necháme hodinu uležet při pokojové teplotě a potom slijeme vodu, která pustí z ryb. Mísu uložíme na 24-48 hodin do chladničky.
3
Poté filety vyjmeme a vypereme ve studené vodě. Vyprané filety uložíme zpět do mísy a na 48 hodin zalijeme připraveným nálevem (nálev přivedeme k varu a necháme vychladnout), přičemž po 24 hodinách filety promícháme.
4
Po 48 hodinách ryby vyjmeme z mísy a necháme okapat.
5
Filety nakrájíme na libovolné kousky a ty vložíme zpět do mísy, posypeme mletým pepřem a necháme hodinu uležet. Podle chuti nakrájíme cibuli a čínské zelí na kolečka nebo měsíčky a promícháme s rybami.
6
Směs ukládáme po vrstvách do uzavíratelných skleniček. Jednotlivé vrstvy lehce zakápneme olejem. Poslední vrstvu zalejeme olejem, aby bylo vše ponořeno. Sklenice uzavřeme a uložíme do chladu.
7
Po 24 hodinách můžeme pepřenky konzumovat. Nejlepší jsou ale po 2-3 měsících. Skladovat je můžeme max. 6 měsíců.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

Obložené rybí žemličky (housky,…

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Rybí steak

Rybí steak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Erebos | 4. 9. 2014 17:42

    žádný nálev tam není a nic se nezavařuje.

  • jiři | 22. 2. 2012 04:03

    toto sou nejlepší pepřenky dělám je často s kapra

  • Věra z DC | 2. 3. 2007 15:05

    Ingredience neobsahují ryby ? :-(

  • Lada Kovářová | 15. 2. 2005 20:36

    1 l vody, 300 ml octa, 3 bobkové listy, 3 kuličky nového koření, 4 kuličky celého pepře a 2 hřebíčky svaříme, necháme zchladnout a připravené filety nálevem zalijeme.

  • Lexa | 15. 2. 2005 20:32

    neni navod na zhotoveni nalevu,je napsano pouze zavarit a nechat zchladnout

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Čínské zelí Hřebíček Nové koření Ocet Pepř celý Ryby Slunečnicový olej Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dršťková polévka grand

Dršťková polévka grand

Červená řepa po řecku

Červená řepa po řecku

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Sněhový koláč s marmeládou

Sněhový koláč s marmeládou

Bramborové housky

Bramborové housky

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Banánovo-čokoládový vláčný koláč

Banánovo-čokoládový vláčný koláč

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Doporučujeme

40 minut
Risotto se špenátem a bylinkami

Risotto se špenátem a bylinkami

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
34
Dýňová tortila
Dýňová tortila
28
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
27
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
26
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný
Borůvkový koláč II. -…

Zajímavé články

Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
AHA.cz Na večírku létaly polibky: Trojan sváděl slečnu Dvořáka!

Na večírku létaly polibky: Trojan sváděl slečnu Dvořáka!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: LEGO Herní agenti aneb Když se fantazie spojí s rodinnou zábavou

Vyzkoušeli jste: LEGO Herní agenti aneb Když se fantazie spojí s rodinnou zábavou

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Z lacinosti noblesa? Slováková, Vémola i Dragounová ukázaly, že elegance je sexy!

Z lacinosti noblesa? Slováková, Vémola i Dragounová ukázaly, že elegance je sexy!

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Hvězdy na Forbes Misfits Night: Extravagance a plné dekolty

Hvězdy na Forbes Misfits Night: Extravagance a plné dekolty

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červenec: Jak na tom budete s kariérou a komu se peníze jen pohrnou?

Velký horoskop práce a financí na červenec: Jak na tom budete s kariérou a komu se peníze jen pohrnou?

  • Recepty.cz
  • Rybí pepřenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact