• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybí klopsy
Napište svůj komentář k receptu

Rybí klopsy

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí klopsy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g rybí file
    • 75
      g uzená slanina
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks pečivo starší rohlíky nebo žemle
    • 1
      ks vejce
    • petrželová nať
    • sůl
    • pepř mletý
    • citronová šťáva
    • 1
      ks rajče
    • olej
    • hladká mouka na obalení

Postup přípravy receptu

1
Filé spolu se slaninou a cibulí umeleme, přidáme namočené a vymačkané rohlíky, vejce, osolíme, ochutíme trochou šťávy.
2
Dobře promícháme, formujeme kuličky (asi 3 cm průměr), které obalíme v hladké mouce a ve vařící osolené vodě asi 10 minut na slabém plameni povaříme.
3
3 lžíce mouky opražíme na trošce oleje, zalejeme vodou, ve které se vařily klopsy, a povaříme na hladkou omáčku. Osolíme, opepříme, dochutíme citronovou šťávou, vložíme na malé kostky nakrájené rajče a 5 minut povaříme. Potom vložíme uvařené klopsy a v omáčce je prohřejeme.
4
Podáváme s knedlíkem. Kdo má rád, nemusí slaninu a cibuli mlít, ale může je nadrobno nakrájet a tak vmíchat k filé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Rybí steak

Rybí steak

Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 6. 2. 2006 07:23

    Lepšie sa melie mrazené, trocha povolené, aby ste ho mohli do mlynčeka narezať. Vo vode sa nerozpadne, zabraňuje tomu aj to obalenie v múke a varte na slabom plameni, len aby to pomaly vrelo.

  • marie krejzarova | 3. 2. 2006 16:23

    To file se nechá trochu povolit nebo tak mražené se mele?Aještě,nerozpadne se to ve vodě?

  • Pavlína Svitáková | 3. 2. 2006 10:41

    Bezva a předložím to synovcům s tvrzením ,že to není ryba!!:-))Tu nemusí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Vaření Pražení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Hladká mouka Olej Pečivo Pepř mletý Petrželová nať Rajče Rybí file Sůl Uzená slanina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Kuskus salát

Kuskus salát

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Uzený losos na grilu

Uzený losos na grilu

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)

Cereální hruškový / jablečný závin …

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

259
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
174
Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
133
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
92
Salát z quinoy s ředkvičkami a koprem
Salát z quinoy s…
22
Quiche s červenou řepou a sýrem
Quiche s červenou řepou…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

  • Recepty.cz
  • Rybí klopsy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact