Rybu vykostíme, nakrájíme na kostky, stejně tak papriku. Rajčata a cibuli nakrájíme na čtvrtky. Jednotlivé kousky ukládáme do oleje, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Opatrně promícháme. Pak napichujeme na špejle v pořadí ryba, rajče, paprika, cibule. Opékáme, nejlépe na grilu (nebo na grilovacích miskách), stékající šťávu sbíráme a kebab jí poléváme. Opékáme do změknutí, podáváme s chlebem a se zeleninovým salátem nebo s opečenými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
nigga
|28. 5. 2012 10:56
Slušná sračička, to žrali židi v koncentráku ? :D <3
Lui
|4. 6. 2006 21:14
Zní to zajímavě, Makrelu už jsem zkoušel v různých jídlech, i do rizota je dobrá, ale v tomto případě by se spíš hodil čerstvý losos, nebo maso žraloka... ;o)