Filé pokapeme citronem, osolíme, posypeme zázvorem, pokapeme medem a vložíme do zapékací mísy. Do smetany rozmáčkneme tři stroužky česneku, nasypeme bylinky a zalejeme tím filé. Zapékáme tak dlouho, až smetana lehce zhoustne.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
frankovka *
|10. 1. 2010 17:58
Výborné jídlo, pro nás nezvyklá chuťová kombinace, ale všichni jsme si pošmákli. Díky za inspiraci.:-)
Alexandra Daňková
|12. 11. 2008 15:37
právě jsem dojedla a moc dobré, příště zkusím smíchat všechny uvedené ingredience a jen tou směsí ryby polít, aby to bylo jednodušší, tak jsem zvědavá jaké to bude, taky bych klidně udělala dvojnásobnou dávku té omáčky, jedla jsem k tomu brambory a nakrájená rajčata, ale stejně to bylo sušší, dávám za jedna
Anonym
|18. 7. 2007 11:03
Včera jsme takto upravenou rybu doslova slupli na posezení.Skvělá kombinace, člověk by nevěřil - ryba a med.Doporučuji.Hodnotím 1.
Anonym
|5. 7. 2007 14:26
Místo bylinek jsem přidala koření Ryby od Vitany a bylo to naprosto úžasné. Nemohu hodnotit, protože nejsem registrovaná, ale jinak za 1+. Heidy