Každou porci rybího filé osolíme, opepříme a buď obalíme v trojobalu nebo pouze v hladké mouce, případně je necháme čistě přírodní a osmažíme z obou stran dozlatova.
2
Housky, bulky či kaiserky prokrojíme a řezné plochy nahřejeme na suché pánvi nebo je můžeme nahřát pod grilem či v troubě.
3
Do žemlí střídavě dle chuti vkládáme natrhané listy salátu, tence pokrájenou zeleninu dle vlastní chuti, vložíme do nich pochopitelně i porci smaženého rybího filé a dle chuti vrstvy dochutíme majonézou, či jinou studenou omáčkou či dipem.
4
Žemle před podáváním můžeme zpevnit zakrácenou špejlí s hrotem a podávat s patřičně velkým ubrouskem pro rychlou očistu, ale ani to není záruka toho, že nebudete mít alespoň kousek z burgerů ve výstřihu :-))