• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ryba v těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Ryba v těstíčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba v těstíčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g rybí file bílá ryba
    • 2
      ks cibule střední
    • 200
      g tvrdý sýr tučný (40% a více)
    • 100
      g kopr
    • listové těsto
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme na kostičky a na pánvi osmažíme. Jakmile zesklovatí přidáme na kostičky (cca 1x1 cm) nakrájenou rybu, kterou jsme osolili podle vlastní chuti. Osmahneme do téměř hotova. Mezitím vyválíme listové těsto a jeho rohy seřízneme tak, že vznikne ovál podobný tvarem rybě. Jeho okraje nařízneme tak, aby vznikly pásky široké přibližně 2-3 cm. Z pánve klademe hotovou směs do středu vyváleného těsta. Hmotu posypeme strouhaným sýrem a vše pak překryjeme vrstvou kopru - je to recept z Ruska a Rusové na kopru nešetří, není třeba se ho bát, chutná to dobře.
2
Těsto zabalíme do tvaru ryby. Mezi naříznutými pásky uvidíme kopr a sýr. Je-li někdo taková hračička jako já, pak může z těsta udělat rybě hlavu (hřebíčkem se udělají oči a nos) a ocas. Vše dáme do předehřáté trouby a asi 20 minut pečeme (ten čas je hodně orientační, ryba je hotová, jakmile listové těsto zezlátne). Při pečení vyteče trocha šťávy, ale to vůbec nevadí, zbyde ji tam pořád dost.
3
Jelikož ryba musí plavat, podáváme s dobrým červeným vínem. Vypadá a chutná to moc dobře (víno i ta ryba).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Ryba v sezamovém těstíčku

Ryba v sezamovém těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • maxizkuř | 12. 3. 2011 12:12

    mmm... to bude ňamka =) :-|

  • Anonym | 13. 2. 2008 07:48

    Přímo slavnostní menu na velikonoce.Vedle beránka to bude skoro zoo.:-))PS

  • Kuchařka on-line | 12. 2. 2008 17:48

    Foto bude přidáno do konce týdne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Vaření Dobrůtka Rusko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kopr Listové těsto Rostlinný olej Rybí file Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Bramborové placky

Bramborové placky

Výborný kuřecí salát II.

Výborný kuřecí salát II.

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Jemná vajíčková pomazánka

Jemná vajíčková pomazánka

Jednoduchá (nejen) žampionovo-smetanová omáčka - rychle a chutně

Jednoduchá (nejen) žampionovo…

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Mrkvové smoothie s jogurtem

Mrkvové smoothie s jogurtem

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Doporučujeme

30 minut
Pečené batáty s quinoou

Pečené batáty s quinoou

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

13
Dýňová omáčka s mletým masem
Dýňová omáčka s mletým…
12
Dip z pečeného česneku
Dip z pečeného česneku
12
Dýňové muffiny
Dýňové muffiny
12
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
11
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Expert o kauze chlípného prince Andrewa: Smutek krále, vztek prince Williama!

Expert o kauze chlípného prince Andrewa: Smutek krále, vztek prince Williama!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
Rybí burger a batátové hranolky
Rybí burger a batátové hranolky
Rybí burgery
Rybí burgery
  • Recepty.cz
  • Ryba v těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact