Cibuli nakrájíme na kostičky a na pánvi osmažíme. Jakmile zesklovatí přidáme na kostičky (cca 1x1 cm) nakrájenou rybu, kterou jsme osolili podle vlastní chuti. Osmahneme do téměř hotova. Mezitím vyválíme listové těsto a jeho rohy seřízneme tak, že vznikne ovál podobný tvarem rybě. Jeho okraje nařízneme tak, aby vznikly pásky široké přibližně 2-3 cm. Z pánve klademe hotovou směs do středu vyváleného těsta. Hmotu posypeme strouhaným sýrem a vše pak překryjeme vrstvou kopru - je to recept z Ruska a Rusové na kopru nešetří, není třeba se ho bát, chutná to dobře.
2
Těsto zabalíme do tvaru ryby. Mezi naříznutými pásky uvidíme kopr a sýr. Je-li někdo taková hračička jako já, pak může z těsta udělat rybě hlavu (hřebíčkem se udělají oči a nos) a ocas. Vše dáme do předehřáté trouby a asi 20 minut pečeme (ten čas je hodně orientační, ryba je hotová, jakmile listové těsto zezlátne). Při pečení vyteče trocha šťávy, ale to vůbec nevadí, zbyde ji tam pořád dost.
3
Jelikož ryba musí plavat, podáváme s dobrým červeným vínem. Vypadá a chutná to moc dobře (víno i ta ryba).