• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ryba v rajské omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Ryba v rajské omáčce

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 36
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek - rozetřený
    • 1
      lžíce hladká mouka na zahuštění
    • pepř mletý
    • 1
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření - kuličky
    • vývar
    • 1
      ks zelená paprika - pokrájená na drobno
    • filety - 4 porce
    • 4
      lžíce olej
    • 1
      ks rajský protlak - malý
    • 1
      lžička cukr krupice cca

Postup přípravy receptu

1
Porce ryby osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Na pánvi s rozpáleným olejem rybu osmažíme zprudka z obou stran.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny

2
K orestované rybě dáme krátce orestovat i protlak a papriku, vše zalijeme vývarem, přidáme koření a 10-15 minut zvolna povaříme.
3
Nakonec zahustíme dle potřeby moukou rozmíchanou v trošce vody, dochutíme solí, cukrem a pepřem dle potřeby, necháme provařit a po vyndání koření můžeme servírovat například s rýží, těstovinami nebo bramborem.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí rizoto

Rybí rizoto

Ryba třeboňské hospodyně

Ryba třeboňské hospodyně

Rybí steak

Rybí steak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Brzková | 12. 11. 2015 17:16

    Výborné a velmi rychle připravené jídlo. Děkuji za recept.

  • Příhodová | 8. 4. 2013 19:23

    Naše stálice v jídelníčku od doby, kdy jsem recept objevila. Hlídejte si ale dobu varu, protože některé rybě stačí necelých pět minut, tak ať se vám nerozvaří ;) .

  • Petra | 4. 12. 2012 10:51

    Protlak jsem neměla , jen drcená rajčata a taky to bylo moc dobré a navíc i hodně rychlé . Děckám chutnalo a já mám zase jeden dobrý recept do zásoby .

  • O.Miklová | 25. 5. 2012 09:03

    Ryba výborná,omáčka taky,mockrát děkuji za recept!

  • Radka | 6. 2. 2012 16:07

    Zajimave, vyzkousim.

  • Bára | 11. 12. 2011 19:12

    Zkusila jsem recept uvařit z pangasia, mají ho teď v Albertě hodně levný. Povedl se na výbornou a recept určitě nedělám naposled, je moc dobrý. Děkuji, Bára.

  • Vlaďka Wolfová | 26. 10. 2011 19:46

    Děkuji za výborné a rychlé jídlo, děti baštili ani nedutali a nejmenšího jsem nestačila krmit :-) . Začínáme totiž se lžící a červená omáčka se mi nechtěla uklízet ;-) . Do příště to vypilujeme a už si dá rybičku v rajské sám :-)) .

  • Berda | 15. 9. 2011 07:59

    ryba v omáčce byla moje premiéra a stála za vyzkoušení, můžu jen doporučit, je vynikající

  • Palánová | 23. 7. 2011 21:10

    Dnešní oběd se moc vyvedl, děkuji za zajímavý, jednoduchý a bleskový recept.

  • Lojza | 20. 6. 2011 09:14

    Moc dobrá 8-)

  • Míla | 3. 6. 2011 13:30

    díky za rychlý recepty :-) ,máčka je s rybou šmakézní <:-)

  • Věra Škoulová | 28. 5. 2011 19:05

    Nechala jsem se inspirovat fotografií, připomínala mi rybičky v tomatě s bramborem. Musím přiznat, že s takto upravenou rybou jsem překvapila nejen nás doma, ale i tchána s tchýní. Je to vynikající a všem vřele doporučuji vyzkoušet. Jen bych upozornila na dobu přípravy, protože mě trvala o něco méně, ale to záleží na druhu ryby, já měla filety z tresky. Určitě zopakuji, je to rychlá a chutná příprava ryby. Děkuji za pěkný recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Rajská a rajčatová Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Ostatní Zálivky a omáčky Rybí Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cukr krupice Filety Hladká mouka Nové koření Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl Vývar Zelená paprika

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Lemon Pie / Citronový koláč

Lemon Pie / Citronový koláč

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Krémová houbová polévka

Krémová houbová polévka

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

60
Výborný dresing
Výborný dresing
54
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
53
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
48
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
38
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v papilotě s bazalkovým pestem
Ryba v papilotě s bazalkovým pestem
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
  • Recepty.cz
  • Ryba v rajské omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact