K orestované rybě dáme krátce orestovat i protlak a papriku, vše zalijeme vývarem, přidáme koření a 10-15 minut zvolna povaříme.
3
Nakonec zahustíme dle potřeby moukou rozmíchanou v trošce vody, dochutíme solí, cukrem a pepřem dle potřeby, necháme provařit a po vyndání koření můžeme servírovat například s rýží, těstovinami nebo bramborem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra Brzková
|12. 11. 2015 17:16
Výborné a velmi rychle připravené jídlo. Děkuji za recept.
Příhodová
|8. 4. 2013 19:23
Naše stálice v jídelníčku od doby, kdy jsem recept objevila. Hlídejte si ale dobu varu, protože některé rybě stačí necelých pět minut, tak ať se vám nerozvaří ;) .
Petra
|4. 12. 2012 10:51
Protlak jsem neměla , jen drcená rajčata a taky to bylo moc dobré a navíc i hodně rychlé . Děckám chutnalo a já mám zase jeden dobrý recept do zásoby .
O.Miklová
|25. 5. 2012 09:03
Ryba výborná,omáčka taky,mockrát děkuji za recept!
Radka
|6. 2. 2012 16:07
Zajimave, vyzkousim.
Bára
|11. 12. 2011 19:12
Zkusila jsem recept uvařit z pangasia, mají ho teď v Albertě hodně levný. Povedl se na výbornou a recept určitě nedělám naposled, je moc dobrý. Děkuji, Bára.
Vlaďka Wolfová
|26. 10. 2011 19:46
Děkuji za výborné a rychlé jídlo, děti baštili ani nedutali a nejmenšího jsem nestačila krmit :-) . Začínáme totiž se lžící a červená omáčka se mi nechtěla uklízet ;-) . Do příště to vypilujeme a už si dá rybičku v rajské sám :-)) .
Berda
|15. 9. 2011 07:59
ryba v omáčce byla moje premiéra a stála za vyzkoušení, můžu jen doporučit, je vynikající
Palánová
|23. 7. 2011 21:10
Dnešní oběd se moc vyvedl, děkuji za zajímavý, jednoduchý a bleskový recept.
Lojza
|20. 6. 2011 09:14
Moc dobrá 8-)
Míla
|3. 6. 2011 13:30
díky za rychlý recepty :-) ,máčka je s rybou šmakézní <:-)
Věra Škoulová
|28. 5. 2011 19:05
Nechala jsem se inspirovat fotografií, připomínala mi rybičky v tomatě s bramborem. Musím přiznat, že s takto upravenou rybou jsem překvapila nejen nás doma, ale i tchána s tchýní. Je to vynikající a všem vřele doporučuji vyzkoušet. Jen bych upozornila na dobu přípravy, protože mě trvala o něco méně, ale to záleží na druhu ryby, já měla filety z tresky. Určitě zopakuji, je to rychlá a chutná příprava ryby. Děkuji za pěkný recept.