• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ryba v rajské omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Ryba v rajské omáčce

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 37
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek - rozetřený
    • 1
      lžíce hladká mouka na zahuštění
    • pepř mletý
    • 1
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření - kuličky
    • vývar
    • 1
      ks zelená paprika - pokrájená na drobno
    • filety - 4 porce
    • 4
      lžíce olej
    • 1
      ks rajský protlak - malý
    • 1
      lžička cukr krupice cca

Postup přípravy receptu

1
Porce ryby osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Na pánvi s rozpáleným olejem rybu osmažíme zprudka z obou stran.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny

2
K orestované rybě dáme krátce orestovat i protlak a papriku, vše zalijeme vývarem, přidáme koření a 10-15 minut zvolna povaříme.
3
Nakonec zahustíme dle potřeby moukou rozmíchanou v trošce vody, dochutíme solí, cukrem a pepřem dle potřeby, necháme provařit a po vyndání koření můžeme servírovat například s rýží, těstovinami nebo bramborem.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí rizoto

Rybí rizoto

Ryba třeboňské hospodyně

Ryba třeboňské hospodyně

Rybí steak

Rybí steak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Brzková | 12. 11. 2015 17:16

    Výborné a velmi rychle připravené jídlo. Děkuji za recept.

  • Příhodová | 8. 4. 2013 19:23

    Naše stálice v jídelníčku od doby, kdy jsem recept objevila. Hlídejte si ale dobu varu, protože některé rybě stačí necelých pět minut, tak ať se vám nerozvaří ;) .

  • Petra | 4. 12. 2012 10:51

    Protlak jsem neměla , jen drcená rajčata a taky to bylo moc dobré a navíc i hodně rychlé . Děckám chutnalo a já mám zase jeden dobrý recept do zásoby .

  • O.Miklová | 25. 5. 2012 09:03

    Ryba výborná,omáčka taky,mockrát děkuji za recept!

  • Radka | 6. 2. 2012 16:07

    Zajimave, vyzkousim.

  • Bára | 11. 12. 2011 19:12

    Zkusila jsem recept uvařit z pangasia, mají ho teď v Albertě hodně levný. Povedl se na výbornou a recept určitě nedělám naposled, je moc dobrý. Děkuji, Bára.

  • Vlaďka Wolfová | 26. 10. 2011 19:46

    Děkuji za výborné a rychlé jídlo, děti baštili ani nedutali a nejmenšího jsem nestačila krmit :-) . Začínáme totiž se lžící a červená omáčka se mi nechtěla uklízet ;-) . Do příště to vypilujeme a už si dá rybičku v rajské sám :-)) .

  • Berda | 15. 9. 2011 07:59

    ryba v omáčce byla moje premiéra a stála za vyzkoušení, můžu jen doporučit, je vynikající

  • Palánová | 23. 7. 2011 21:10

    Dnešní oběd se moc vyvedl, děkuji za zajímavý, jednoduchý a bleskový recept.

  • Lojza | 20. 6. 2011 09:14

    Moc dobrá 8-)

  • Míla | 3. 6. 2011 13:30

    díky za rychlý recepty :-) ,máčka je s rybou šmakézní <:-)

  • Věra Škoulová | 28. 5. 2011 19:05

    Nechala jsem se inspirovat fotografií, připomínala mi rybičky v tomatě s bramborem. Musím přiznat, že s takto upravenou rybou jsem překvapila nejen nás doma, ale i tchána s tchýní. Je to vynikající a všem vřele doporučuji vyzkoušet. Jen bych upozornila na dobu přípravy, protože mě trvala o něco méně, ale to záleží na druhu ryby, já měla filety z tresky. Určitě zopakuji, je to rychlá a chutná příprava ryby. Děkuji za pěkný recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Rajská a rajčatová Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Ostatní Zálivky a omáčky Rybí Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cukr krupice Filety Hladká mouka Nové koření Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl Vývar Zelená paprika

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborná omáčka na špagetky

Výborná omáčka na špagetky

Zapečené filé

Zapečené filé

Skvělá ryba se zeleninou

Skvělá ryba se zeleninou

Barevná minutka - trikolora

Barevná minutka - trikolora

Ostrá papriková krémová polévka

Ostrá papriková krémová polévka

Adamovy kuličky (sekaná)

Adamovy kuličky (sekaná)

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

20
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
17
Carpaccio z okurek
Carpaccio z okurek
17
French toast
French toast
17
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
16
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v papilotě s bazalkovým pestem
Ryba v papilotě s bazalkovým pestem
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
  • Recepty.cz
  • Ryba v rajské omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact