g
mořská ryba
bělomasá , filety nakrájené na 4 cm kousky
sůl
na dochucení
Tatarská omáčka
200
g
majonéza
2
lžíce
estragonový ocet
1
lžička
hořčice
1
špetka
pepř mletý
1
špetka
sůl
worcestrová omáčka
pár kapek
petrželka
hladkolistá
kapary
nakládané okurky
najemno nakrájené
ančovičky
0,50
ks
šalotka
0,50
lžička
citronová kůra
Postup přípravy receptu
1
V misce spolu promíchejte mouku, pivo a koření na řídké těstíčko. Dejte asi na 30 minut do ledničky. V pánvi rozpalte olej na střední teplotu. Kousky ryby namáčejte do teštíčka a smažte 4 až 5 minut krásně dozlatova. Přebytečný tuk odsajte papírovými kuchyňskými utěrkami.
2
Podávejte s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Tu připravíte důkladným smícháním všech uvedených surovin.