• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Ryba třeboňské hospodyně
Napište svůj komentář k receptu

Ryba třeboňské hospodyně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba třeboňské hospodyně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kapří filety nebo okoun, ale i file... 4 porce -dle chuti
    • 2
      ks bílek
    • 2
      lžíce strouhanka
    • 2
      lžíce strouhaný parmazán
    • 1
      lžíce hořčice kremžská
    • 1
      lžíce olej
    • 4
      ks jarní cibulka
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Rybu osolíme a opepříme, potřeme olejem a položíme do zapékací mísy vymazané máslem. Do předehřáté trouby dáme rybu na 15-20 minut zapéct. Ušleháme bílky, přidáme parmazán, strouhanku, hořčici a cibulku. Dobře promícháme a hotovou směsí rybí porce potřeme. Vrátíme do trouby a zapečeme dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské…

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bětka | 26. 5. 2015 18:47

    Rychlá večeře která chutnala moc dobře :)))))

  • Monika | 8. 9. 2012 13:40

    Tak dneska vyzkoušeno a sklizen velký úspěch.Mohu jen doporučit. :-))

  • kakadu | 2. 3. 2012 12:45

    určitě za jedna a ne naposled!

  • Šídlová Iva | 14. 11. 2011 11:54

    Neměla jsem doma krémžskou hořčici, tak jsem dala tu obyč a rybička byla moooc dooobrá.

  • Madlenka | 22. 7. 2011 07:55

    Sic jsme včera neměli zrovna kapra,ale i sumeček byl doslova k sežrání <:-)

  • Klárka J. | 15. 6. 2011 10:15

    Ryba byla dokonalá a manžel po večeři dokonce umyl i nádobí, nebylo ho totiž moc ;-) :-D .

  • Renča | 4. 4. 2011 21:59

    Výborné a rychlé. Z té neobvyklé kombinace jsem nadšená :-)) <:-) !

  • recepty73
    recepty73 | 4. 4. 2011 07:29

    ...díky za foto, jsem rád, že chutnalo :-) .

  • nnln | 2. 4. 2011 11:49

    Tak jsme obědvali trochu dříve, neodhadla jsem dobu pečení dozlatova:) Pekla jsem z filé v remosce, kde to bylo asi 15 až 20 minut. V obchodě nebyla cibulka, tak jsem nakrájela tenké proužky papriky. Přidávám fotku a kupuji filé napříště:) opravdu výborné a lehké jídlo!

  • nnln | 2. 4. 2011 11:45

    zajímavé a výborné!

  • recepty73
    recepty73 | 31. 3. 2011 17:11

    ...každý ohlas dobrý ;-) , děkuji za rady a těším se na další spolupráci, děvčata :-D :-D :-D .

  • nnln | 31. 3. 2011 16:54

    Nechci se vám do toho plést, ale co jen Ryba třeboňské hospodyně:) parmezán k rybě jsem teda ještě nikdy nejedla, ale obojí je dobré, tak to určitě stojí za zkoušku:)

  • pippiva
    pippiva | 31. 3. 2011 16:50

    ... :-\ treba : Ryba dle trebonske hospodyne. Co ty na to? :-[ :-D Ale recept se mi libi!

  • recepty73
    recepty73 | 31. 3. 2011 16:23

    ...já nejsem urážlivý :-* , dostal jsem ho od tamního rybáře. Jeho paní ho takto připravuje a tak mu i říkají. Moje reakce byla stejná, ale jejich název jsem ponechal :-) . Klidně to přepíšu - dej tip ;-)

  • pippiva
    pippiva | 31. 3. 2011 16:11

    Jirko, nic ve zlem, ale nejak mi nesedi parmesan ku Treboni... ;-) :-P :-* :-* :-* (pusinky aby ses neurazil)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hořčice kremžská Jarní cibulka Kapří filety Olej Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Červená čočka se zeleninou (salát)

Červená čočka se zeleninou (salát)

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka / beránek

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…

Frittata

Frittata

Kachna pomalu pečená

Kachna pomalu pečená

Černá čočka se zeleninou - salát nebo příloha

Černá čočka se zeleninou - salát nebo…

Doporučujeme

30 minut
Chřestový quiche

Chřestový quiche

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

33
Bublanina z remosky
Bublanina z remosky
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Ovocný koláč / bublanina (nejen) z remosky
Ovocný koláč / bublanina…
22
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou, sněhovou čepicí i pro bezlepkáře
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou,…
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
AHA.cz Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Sexsymbol David Hasselhoff stárne: Mitch na vozíku!

Sexsymbol David Hasselhoff stárne: Mitch na vozíku!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Další doporučené recepty:

Ryba s těstovinami
Ryba s těstovinami
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se špenátem a máslem
Ryba se špenátem a máslem
Ryba v balíčku
Ryba v balíčku
Ryba v housce
Ryba v housce
Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v kořeněném vajíčku
  • Recepty.cz
  • Ryba třeboňské hospodyně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact