• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ryba třeboňské hospodyně
Napište svůj komentář k receptu

Ryba třeboňské hospodyně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba třeboňské hospodyně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kapří filety nebo okoun, ale i file... 4 porce -dle chuti
    • 2
      ks bílek
    • 2
      lžíce strouhanka
    • 2
      lžíce strouhaný parmazán
    • 1
      lžíce hořčice kremžská
    • 1
      lžíce olej
    • 4
      ks jarní cibulka
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Rybu osolíme a opepříme, potřeme olejem a položíme do zapékací mísy vymazané máslem. Do předehřáté trouby dáme rybu na 15-20 minut zapéct. Ušleháme bílky, přidáme parmazán, strouhanku, hořčici a cibulku. Dobře promícháme a hotovou směsí rybí porce potřeme. Vrátíme do trouby a zapečeme dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské…

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bětka | 26. 5. 2015 18:47

    Rychlá večeře která chutnala moc dobře :)))))

  • Monika | 8. 9. 2012 13:40

    Tak dneska vyzkoušeno a sklizen velký úspěch.Mohu jen doporučit. :-))

  • kakadu | 2. 3. 2012 12:45

    určitě za jedna a ne naposled!

  • Šídlová Iva | 14. 11. 2011 11:54

    Neměla jsem doma krémžskou hořčici, tak jsem dala tu obyč a rybička byla moooc dooobrá.

  • Madlenka | 22. 7. 2011 07:55

    Sic jsme včera neměli zrovna kapra,ale i sumeček byl doslova k sežrání <:-)

  • Klárka J. | 15. 6. 2011 10:15

    Ryba byla dokonalá a manžel po večeři dokonce umyl i nádobí, nebylo ho totiž moc ;-) :-D .

  • Renča | 4. 4. 2011 21:59

    Výborné a rychlé. Z té neobvyklé kombinace jsem nadšená :-)) <:-) !

  • recepty73
    recepty73 | 4. 4. 2011 07:29

    ...díky za foto, jsem rád, že chutnalo :-) .

  • nnln | 2. 4. 2011 11:49

    Tak jsme obědvali trochu dříve, neodhadla jsem dobu pečení dozlatova:) Pekla jsem z filé v remosce, kde to bylo asi 15 až 20 minut. V obchodě nebyla cibulka, tak jsem nakrájela tenké proužky papriky. Přidávám fotku a kupuji filé napříště:) opravdu výborné a lehké jídlo!

  • nnln | 2. 4. 2011 11:45

    zajímavé a výborné!

  • recepty73
    recepty73 | 31. 3. 2011 17:11

    ...každý ohlas dobrý ;-) , děkuji za rady a těším se na další spolupráci, děvčata :-D :-D :-D .

  • nnln | 31. 3. 2011 16:54

    Nechci se vám do toho plést, ale co jen Ryba třeboňské hospodyně:) parmezán k rybě jsem teda ještě nikdy nejedla, ale obojí je dobré, tak to určitě stojí za zkoušku:)

  • pippiva
    pippiva | 31. 3. 2011 16:50

    ... :-\ treba : Ryba dle trebonske hospodyne. Co ty na to? :-[ :-D Ale recept se mi libi!

  • recepty73
    recepty73 | 31. 3. 2011 16:23

    ...já nejsem urážlivý :-* , dostal jsem ho od tamního rybáře. Jeho paní ho takto připravuje a tak mu i říkají. Moje reakce byla stejná, ale jejich název jsem ponechal :-) . Klidně to přepíšu - dej tip ;-)

  • pippiva
    pippiva | 31. 3. 2011 16:11

    Jirko, nic ve zlem, ale nejak mi nesedi parmesan ku Treboni... ;-) :-P :-* :-* :-* (pusinky aby ses neurazil)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hořčice kremžská Jarní cibulka Kapří filety Olej Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Brokolice s česnekem

Brokolice s česnekem

Kokosová očka

Kokosová očka

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Plněná sekaná z bůčku

Plněná sekaná z bůčku

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Pangalaktický megacloumák

Pangalaktický megacloumák

Krémové houbové rizoto

Krémové houbové rizoto

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

52
Švestkový závin s tvarohem (mákem)
Švestkový závin s…
29
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
27
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
27
Vepřová zelná roláda s omáčkou
Vepřová zelná roláda s…
21
Špagety s cuketou a olivami
Špagety s cuketou a…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Ryba s těstovinami
Ryba s těstovinami
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se špenátem a máslem
Ryba se špenátem a máslem
Ryba v balíčku
Ryba v balíčku
Ryba v housce
Ryba v housce
Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v kořeněném vajíčku
  • Recepty.cz
  • Ryba třeboňské hospodyně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact