g
rybí file
, filet z pangase, z tresky...dle chuti cca 150-
sůl
a pepř
olej
na smažení
1
ks
cibule
- velká
70
g
slanina
-anglická,kroměřížská... cca
Postup přípravy receptu
1
Na pánev s trochou rozpáleného oleje dáme osolený a opepřený rybí filet (vyšší je lepší).K němu přidáme hned i pokrájenou slaninu a cibuli.Vše smažíme dohromady, slaninu a cibuli občas promícháme, rybu během smažení otočíme a opečeme i z druhé strany.
2
Rybu přendáme na talíř, posypeme slaninou a cibulí.Podáváme s bramborovou přílohou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Máťa
|16. 5. 2016 09:32
Jak můžeš tvrdit, že to bude takové nebo makové, když si to ani nezkusil. Já rybu na rozdíl od tebe včera měla k večeři s manželem a moc jsme si pochutnali, všechno bylo hotové uplně akorát a chybu jsme na tom nenašly jednu jedinou. Možná jednu malou jo, že nejdřív jedl manžel a pak já, ale oba jsme byli spokojený a rádi si jí dáme zase.
Pepa
|17. 1. 2016 00:10
To je přece jasné, že mu chutnalo i když ryby nemusí... Při této úpravě totiž tu rybu necítí... Pak nechápu, proč takto dělat rybu ...
Pepa
|17. 1. 2016 00:08
Ta nevím... Nechápu, proč takto upravovat rybu. Cibule a slanina tu chuť ryby totálně přerazí. Nehledě na to, že ryba se dělá jen chviličku, aby nebyla vysušená, takže cibule musí být syrová (nebo ryba totálně vysušená). Tohle teda dělat nebudu... :-$
Čejková
|1. 10. 2014 15:42
Bezva recept a velká pochvala za něj. O:-)
Věra Kozáková
|12. 1. 2014 13:13
S manželem jsme si pochutnali, proto bych chtěla poděkovat za rychlý a velmi dobrý recept.
Určitě doporučuji :-) je to rybička na jedničku :-)
Barborka
|11. 4. 2012 19:26
Není to zrovna recept pro společné stolování velké rodiny, chce to buď dvě pánvičky nebo sebou musí člověk pořádně mrsknout. Nezbývá než doporučit, ryba je fakt výborná :-)) .
Jana
|20. 11. 2011 16:08
Velká dobrota!!! Dokonce jsem byla pochválená i od manžela, který ryby téměř nemusí!
jantar
|2. 8. 2011 08:47
neprekonatelne vyborna a jednoducha priprava , a ta chut 8-) ;-) :-P :-) :-)) <3 <:-)