• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Napište svůj komentář k receptu

Ryba hříbky plněná, na másle smažená

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks ryba dle chuti (makrela, pstruh...), vykuchaná, očištěná, bez hlavy, cca 2 x 300 gramů
    • sůl
    • pepř mletý nebo drcený kmín
    • hladká mouka na obalení
    • 80
      g máslo + 2 lžíce oleje
  • Náplň:
    • 140
      g hříbky čerstvé, pokrájené, spařené a okapané, cca
    • 1
      ks cibule střední
    • 2
      stroužek česnek
    • máslo - ořech
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • tymián
    • 1
      lžička polohrubá mouka necelá

Postup přípravy receptu

1
Náplň: na ořechu rozpuštěného másla osmažíme na nudličky pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme jemně nasekaný česnek a dle chuti drcený kmín a lístečky tymiánu. Vše necháme provonět a poté přimícháme houby (na plátky pokrájené, ve vodě spařené a scezené). Vše krátce podusíme na mírném ohni, pod poklicí. Pak směs zaprášíme polohrubou moukou, promícháme, dle chuti osolíme a opepříme, zaklopíme a necháme zchladnout.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Vykuchané ryby, zbavené hlav a ploutví rozevřeme, osolíme, opepříme nebo ochutíme drceným kmínem (případně obojí) a naplníme zchladlou hříbkovou směsí. Bříška uzavřeme jehlicí nebo zašijeme. Takto připravené ryby obalíme v hladké mouce a ne příliš zprudka smažíme z obou stran dozlatova v pánvi s rozpuštěným máslem (olej dáváme proto, aby se máslo nepřepalovalo). Rybu lze připravit též v troubě.

RADA: Připravte si sekanou, která nepraskne podle VIDEO návodu

3
Podáváme s bramborem nebo čerstvým pečivem či chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ryba na fenyklu a grapefruitu

Ryba na fenyklu a grapefruitu

Ryba na estragonu z Provence

Ryba na estragonu z Provence

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Hříbky Máslo Pepř mletý Polohrubá mouka Ryba Sůl Tymián

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Řezy z mikrovlnky

Řezy z mikrovlnky

Nepečený dort III.

Nepečený dort III.

Tvarohový koláč líné ženy

Tvarohový koláč líné ženy

Jíšková pórková polévka

Jíšková pórková polévka

Bylinkové kotlety na houbách

Bylinkové kotlety na houbách

Špenátová polévka s pórkem

Špenátová polévka s pórkem

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

369
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
66
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
65
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
49
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
44
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Manžel rapperky předvedl zvláštní »kérku«: Nahá Sharlota na paži!

Manžel rapperky předvedl zvláštní »kérku«: Nahá Sharlota na paži!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Růžové vanilkové muffinky
Růžové vanilkové muffinky
Růžový likér
Růžový likér
Růžový salát
Růžový salát
Ryba na estragonu z Provence
Ryba na estragonu z Provence
Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na kmíně
Ryba na kmíně
  • Recepty.cz
  • Ryba hříbky plněná, na másle smažená
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact