Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Bílá čokoládová pěna
Bílá čokoláda do formiček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak to se asi nedovím, pokud to nezkusím sama udělat. Trochu nedotažený recept...
Paní Lucie, i já bych ráda věděla co potom, když pánev přiklopíme pokličkou.
Přiklopíme pokličkou a dále to zapečeme v troubě, nebo tu rybu po posypání lupínky ihned podáváme? Děkuji.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Linecké těsto pro začátečníky
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Tvarohová buchta s margotkou
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Kuřecí zbytkový salát
Jablečný piškot (korpus)
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Grilovaný květák (brokolice)
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem