Pudinkový prášek rozmícháme v trošce mléka. Tuto kašičku přidáme k mouce, cukru, vejci a tuku. Zpracujeme těsto. Případně můžeme až 100 g mouky nahradit stejným množstvím kokosu. Těsto necháme v lednici 30 minut odpočinout.
2
Těsto plníme do formiče, po upečení vyklopíme a nazdobíme čokoládou. Nebo ho můžeme rozválet na plát a vykrajovat srdíčka.
3
Po upečení slepíme dvě k sobě marmeládou a ozdobíme čokoládou.
4
Je to krásná barevná změna na vánočním tácu s cukrovím.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Simona Dvořáková
|23. 12. 2008 00:27
Vyšlo to skvěle, dala sem o trochu víc kokosu, dvě lžičky grenadiny, vykrájela srdíčka a obalila v cukru...sice s tou růžovou barvou to nebylo tak slavný ale chutově skvělý=)
Anonym
|6. 12. 2006 16:58
není to dobré,už to nedělám
Anonym
|29. 11. 2006 12:29
Když do těsta přidáte 1-2 lžičky červeneho punče, je růžová tmavší.
Leontina Beránková
|29. 11. 2006 10:54
Čekala jsem, že ta růžová bude výraznější.Jinak dobré.s těstem se dobře pracuje,ale hůře se odhaduje zda je dost pečené.
Anonym
|14. 11. 2006 13:24
zajímavá vánoční obmněna,díky za recept,určitě vyzkouším....