Buchta při pečení opravdu krásně voněla a ta její barvička je "slaďoučka". Ale abych pravdu řekla, čekala jsem po tolika pochvalných komentářů něco více. Buchtu jsem jen ozdobila čokoládovou polevou, příště zkusím přidat nějaké ovoce. Ale i tak doma dlouho nevydrží.
I já tuto buchtu vyzkoušela, sice z poloviční dávky, ale posypala jsem ji černým rybízem. Byla moc dobrá. Určitě budu péct častěji.
Dnes jsem vyskoušela a můžu řict že nic moc.Buchta krásně naskočila ,ale jinak byla suchá,tužší.
Buchta plná chemie!
Pekla jsem také ze 4 vajec a musím říct že "je toho plný plech".Myslela jsem že jen pocukruji,protože byla dost vysoká,ale zjistila jsem že musím sdělat šlehačku,tak jsem jí vyšlehala s kysanou smetanou,na to jahody a želatinu také z Tangu.Ale to už je asi jiný recept:-)Každopádně těsto je chuťově dobré,voňavé a ta příchuť rybízu ho i krásně obarví.1*
Pekla jsem ze 4 vajec a byl výborný.Do těsta jsem dala jen 1/2 Tangu a druhou půlku jsem použila na polevu. Měla jsem doma jen pomerančový, tak byl oranžový, navrch jsem dala směs ušlehané šlehačky smíchané s jogurtem a ovocem a polila želé s druhou půkou Tangu.Paráda jak pro chuťové buňky, tak pro oko..
Je třeba opravdu tolik vajec??
Dnes jsem upekla z poloviční dávky.Mňamka,měkoučká,růžovoučká,voňavoučká,dobroučká.1.
tak jsem to včera zkusila, je to mňamka, dávám 1*. Dělala jsem radši z poloviční dávky, tang jsem dala celý a prášek asi 3/4 a krásně to stačilo ma střední plech. Děti už to zlikvidovali,příště zkusíme jinou příchuť tangu.Anna
Ahoj, čtu samou chválu, hned to vyzkouším, jen nevím, na jakém plechu péct - s vyšším nebo nízkým okrajem ? Díky
ta vůně to je lahoda prostě ňamka
jdu do toho může to být výborný
Buchta z plechu nevyběhne, ale je fakt, že je pěkně vysoká. A k tomu prášku, nikdy ho nedávám na konec, ale vždy ho vmíchám do mouky a nikdy se mi nestalo, že by mi buchta nevyběhla.Naopak se všude uvádí, že se prášek nemá přidávat samostatně, ale rozmíchaný v mouce.
Dneska jsem vyzkoušela,ale dala jsem jen poloviční dávku na klasický plech , a nahoru jsem dala třešňovou marmeládu a posypala kokosem.Bylo to moc dobré a taky krásné pro oči.
No mně připadá,že z této dávky budou maxitanga.Myslím,že by úplně stačila poloviční dávka,aby se pak těsto nehonilo po troubě.Vždyť všechny buchty se tak dělají a úplně to stačí.A pro méně zkušené:prdopeč dát až nakonec,protože když se na něj nalije tekutina,tak vyšumí v míse a v troubě již nebude účinkovat a buchta nevyběhne.
No mně zaujal hlavně ten název :-))). Představovala jsem si spoďáry :o))) k jídlu.... Nevím, zda zkusím, ale díky za pobavení...S.
Tuto buchtu peču už déle,ale kromě Tangu jen z poloviční dávky,úplně stačí.Hezky voní a nahoru dávám šlehačku+jahody
Ano, to je prášek ze kterého se dělá limonáda, je to na 1 litr vody a trochu to připomíná džus.
Ziji v Kanade,nevim co je Tang.Mozna prasek z ktereho se dela "limonada"?
Tak jednoduchý recepty mám nejraději.Květo růžové tanga jsou již v troubě a voní díky
Tang přidávám do cukrové polevy. Nebo i trochu do želatinové polevy. Je pak chutnější.
Tak děkuji,já kupuji bud malinovy,jahodovy,nebo je i citronovy-ten je vyborny jako želé na buchtu.
Vitacit jsem viděla v Penny, dvě příchutě.
Já ani nevím, že Vitacit ještě existuje, ale jestli ano, tak proč ne.
Prosím,a co to zkusit pouze s vitacitem?Šlo by to?Děkuji.
Dala jsem na normální hluboký plech, použila jsem místo vymazávání a vysypávání papír na pečení, ale pokud nemáte, tak samozdřejmě vymazat a vysypat.
Chci se zeptat, jestli plech vymazat a vysypat. A jak asi velký plech nebo formu používáte. Díky
Nevymyslela, někde jsem to objevila a včera vyzkoušela.Už ta barva mě fascinovala a vonělo to po celém paneláku.Taková buchtička slaďoučká už od pohledu.
To už se dělalo dávno z vitacitu, ale vyzkouším i z Tangu
tedy Květo, to jste vymyslela sama ? Na těchto receptech mě fascinuje, že to vůbec někoho napadne např. tohle ,použít do těsta tang. Určitě zkusím ( ale s nějakým jiným, u nás se černý rybíz nechytá).