• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Růžová tanga
Napište svůj komentář k receptu

Růžová tanga

autor: zrzka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Růžová tanga
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      tang nejlépe černý rybíz
    • 4
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 6
      ks vejce
    • 1,50
      hrnek mléko
    • 1,50
      hrnek rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
V míse dobře promícháme všechny sypké suroviny.
2
V jiné vhodné nádobě smícháme všechny tekuté a rychle vmícháme k těm sypkým nejlépe ručním šlehačem. Musíme opravdu postupovat rychle, Tang s ostatními přísadami reaguje a nemuselo by nám to naskočit.
3
Honem šoupneme do trouby a pomaleji pečeme. Po upečení vytáhneme z trouby nádherně voňavou, růžovoučkou dobrotu, kterou můžeme jen pocukrovat, případně polít čokoládovou polevou, nebo ozdobit šlehajdou a ovocem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Růžová citronáda

Růžová citronáda

Růžová polévka

Růžová polévka

Růžová polévka II.

Růžová polévka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslava Marková | 28. 7. 2007 09:16

    Buchta při pečení opravdu krásně voněla a ta její barvička je "slaďoučka". Ale abych pravdu řekla, čekala jsem po tolika pochvalných komentářů něco více. Buchtu jsem jen ozdobila čokoládovou polevou, příště zkusím přidat nějaké ovoce. Ale i tak doma dlouho nevydrží.

  • Ňuška | 16. 7. 2007 14:08

    I já tuto buchtu vyzkoušela, sice z poloviční dávky, ale posypala jsem ji černým rybízem. Byla moc dobrá. Určitě budu péct častěji.

  • Dagmar Dočkalová | 7. 7. 2007 20:16

    Dnes jsem vyskoušela a můžu řict že nic moc.Buchta krásně naskočila ,ale jinak byla suchá,tužší.

  • Anonym | 7. 7. 2007 09:59

    Buchta plná chemie!

  • bramborka | 27. 6. 2007 15:25

    Pekla jsem také ze 4 vajec a musím říct že "je toho plný plech".Myslela jsem že jen pocukruji,protože byla dost vysoká,ale zjistila jsem že musím sdělat šlehačku,tak jsem jí vyšlehala s kysanou smetanou,na to jahody a želatinu také z Tangu.Ale to už je asi jiný recept:-)Každopádně těsto je chuťově dobré,voňavé a ta příchuť rybízu ho i krásně obarví.1*

  • Anonym | 25. 6. 2007 14:49

    Pekla jsem ze 4 vajec a byl výborný.Do těsta jsem dala jen 1/2 Tangu a druhou půlku jsem použila na polevu. Měla jsem doma jen pomerančový, tak byl oranžový, navrch jsem dala směs ušlehané šlehačky smíchané s jogurtem a ovocem a polila želé s druhou půkou Tangu.Paráda jak pro chuťové buňky, tak pro oko..

  • Anonym | 24. 6. 2007 18:56

    Je třeba opravdu tolik vajec??

  • Ňulinka - | 24. 6. 2007 11:27

    Dnes jsem upekla z poloviční dávky.Mňamka,měkoučká,růžovoučká,voňavoučká,dobroučká.1.

  • Anonym | 24. 6. 2007 11:16

    tak jsem to včera zkusila, je to mňamka, dávám 1*. Dělala jsem radši z poloviční dávky, tang jsem dala celý a prášek asi 3/4 a krásně to stačilo ma střední plech. Děti už to zlikvidovali,příště zkusíme jinou příchuť tangu.Anna

  • Táňa | 22. 6. 2007 16:33

    Ahoj, čtu samou chválu, hned to vyzkouším, jen nevím, na jakém plechu péct - s vyšším nebo nízkým okrajem ? Díky

  • jaja | 22. 6. 2007 13:30

    ta vůně to je lahoda prostě ňamka

  • jana | 22. 6. 2007 13:22

    jdu do toho může to být výborný

  • Květa B. | 21. 6. 2007 22:11

    Buchta z plechu nevyběhne, ale je fakt, že je pěkně vysoká. A k tomu prášku, nikdy ho nedávám na konec, ale vždy ho vmíchám do mouky a nikdy se mi nestalo, že by mi buchta nevyběhla.Naopak se všude uvádí, že se prášek nemá přidávat samostatně, ale rozmíchaný v mouce.

  • Lenka Z. | 21. 6. 2007 22:04

    Dneska jsem vyzkoušela,ale dala jsem jen poloviční dávku na klasický plech , a nahoru jsem dala třešňovou marmeládu a posypala kokosem.Bylo to moc dobré a taky krásné pro oči.

  • Hanka | 21. 6. 2007 17:31

    No mně připadá,že z této dávky budou maxitanga.Myslím,že by úplně stačila poloviční dávka,aby se pak těsto nehonilo po troubě.Vždyť všechny buchty se tak dělají a úplně to stačí.A pro méně zkušené:prdopeč dát až nakonec,protože když se na něj nalije tekutina,tak vyšumí v míse a v troubě již nebude účinkovat a buchta nevyběhne.

  • Simča Sládková | 20. 6. 2007 13:14

    No mně zaujal hlavně ten název :-))). Představovala jsem si spoďáry :o))) k jídlu.... Nevím, zda zkusím, ale díky za pobavení...S.

  • Zita Matejkova | 20. 6. 2007 00:10

    Tuto buchtu peču už déle,ale kromě Tangu jen z poloviční dávky,úplně stačí.Hezky voní a nahoru dávám šlehačku+jahody

  • Květa B. | 19. 6. 2007 21:24

    Ano, to je prášek ze kterého se dělá limonáda, je to na 1 litr vody a trochu to připomíná džus.

  • Jana z Kanady | 19. 6. 2007 20:34

    Ziji v Kanade,nevim co je Tang.Mozna prasek z ktereho se dela "limonada"?

  • Kamča | 19. 6. 2007 16:20

    Tak jednoduchý recepty mám nejraději.Květo růžové tanga jsou již v troubě a voní díky

  • Marie L. | 19. 6. 2007 14:51

    Tang přidávám do cukrové polevy. Nebo i trochu do želatinové polevy. Je pak chutnější.

  • Pavlínka | 19. 6. 2007 14:26

    Tak děkuji,já kupuji bud malinovy,jahodovy,nebo je i citronovy-ten je vyborny jako želé na buchtu.

  • Jarka O. | 19. 6. 2007 13:55

    Vitacit jsem viděla v Penny, dvě příchutě.

  • Květa B. | 19. 6. 2007 13:46

    Já ani nevím, že Vitacit ještě existuje, ale jestli ano, tak proč ne.

  • Pavlínka | 19. 6. 2007 13:44

    Prosím,a co to zkusit pouze s vitacitem?Šlo by to?Děkuji.

  • Květa B. | 19. 6. 2007 12:58

    Dala jsem na normální hluboký plech, použila jsem místo vymazávání a vysypávání papír na pečení, ale pokud nemáte, tak samozdřejmě vymazat a vysypat.

  • Sísa | 19. 6. 2007 12:46

    Chci se zeptat, jestli plech vymazat a vysypat. A jak asi velký plech nebo formu používáte. Díky

  • Květa B. | 19. 6. 2007 11:50

    Nevymyslela, někde jsem to objevila a včera vyzkoušela.Už ta barva mě fascinovala a vonělo to po celém paneláku.Taková buchtička slaďoučká už od pohledu.

  • Eva Mlýnská | 19. 6. 2007 11:43

    To už se dělalo dávno z vitacitu, ale vyzkouším i z Tangu

  • barča | 19. 6. 2007 11:40

    tedy Květo, to jste vymyslela sama ? Na těchto receptech mě fascinuje, že to vůbec někoho napadne např. tohle ,použít do těsta tang. Určitě zkusím ( ale s nějakým jiným, u nás se černý rybíz nechytá).

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tang Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šťouchané brambory

Šťouchané brambory

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Zapečené vepřové plátky se slaninou a…

Margot řezy ....Danča

Margot řezy ....Danča

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

288
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
96
Klasické lečo
Klasické lečo
94
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
88
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
68
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vegas party v odstínech rudé: Souboj dekoltů Vémolové a Dragounové a hvězda reality show v plavkách!

Vegas party v odstínech rudé: Souboj dekoltů Vémolové a Dragounové a hvězda reality show v plavkách!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Růžová tanga
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact