Přišlo mi to jako kravina, jak se to má nechat vykynout když tam není droždí, ale i tak jsem to vyzkoušel. A výsledek ? Je to kravina, jíst se to nedá. Můžete mi poděkovat že jsem to vyzkoušel za vás a ušetřil vám prachy i čas. A tvůrci tohodle paskvilu vzkazuji ať si to strčí do ...
Přišlo mi to jako kravina, jak se to má nechat vykynout když tam není droždí, ale i tak jsem to vyzkoušel. A výsledek ? Je to kravina, jíst se to nedá. Můžete mi poděkovat že jsem to vyzkoušel za vás a ušetřil vám prachy i čas. A tvůrci tohodle paskvilu vzkazuji ať si to strčí do ...
Přišlo mi to jako kravina, jak se to má nechat vykynout když tam není droždí, ale i tak jsem to vyzkoušel. A výsledek ? Je to kravina, jíst se to nedá. Můžete mi poděkovat že jsem to vyzkoušel za vás a ušetřil vám prachy i čas. A tvůrci tohodle paskvilu vzkazuji ať si to strčí do ...
aha, takže recept je asi špatně opsaný :-P http://recepty.chytrazena.cz/domaci-pekarna/ruzicovy-kolac-z-celozrnne-mouky-107755.html
Taky by mě zajímalo, proč není v receptu droždí, takže i když koláč vypadá velice lákavě, zkoušet ho nebudu. :-(
Na tenhle recept se dívám už hodně dlouho a chtěla bych ho zkusit, ale není mi jasné, proč se to dává do pekárny, když v těstu není ani droždí. Není možné to těsto prostě uhnětat v misce vařečkou nebo rukama?