V uvedeném pořadí dáme suroviny do pekárny a zapneme program TĚSTO. Mezitím si nachystáme náplň - nejlépe makovou, ale může být jakákoliv jiná. Hotové těsto vyválíme na plát, potřeme náplní a srolujeme jako závin. Poté odkrajujeme dílky srolovaného těsta a klademe je řeznou stranou nahoru do formy.
2
Každou před přidáním další, potřeme kolem dokola sádlem, aby se později daly snadno oddělit. Necháme ještě 15 minut dokynout a pak pečeme. Můžeme před pečením potřít nahoře vajíčkem nebo po upečení meruňkovou marmeládou slabou vrstvičku.
Přišlo mi to jako kravina, jak se to má nechat vykynout když tam není droždí, ale i tak jsem to vyzkoušel. A výsledek ? Je to kravina, jíst se to nedá. Můžete mi poděkovat že jsem to vyzkoušel za vás a ušetřil vám prachy i čas. A tvůrci tohodle paskvilu vzkazuji ať si to strčí do ...
Přišlo mi to jako kravina, jak se to má nechat vykynout když tam není droždí, ale i tak jsem to vyzkoušel. A výsledek ? Je to kravina, jíst se to nedá. Můžete mi poděkovat že jsem to vyzkoušel za vás a ušetřil vám prachy i čas. A tvůrci tohodle paskvilu vzkazuji ať si to strčí do ...
Přišlo mi to jako kravina, jak se to má nechat vykynout když tam není droždí, ale i tak jsem to vyzkoušel. A výsledek ? Je to kravina, jíst se to nedá. Můžete mi poděkovat že jsem to vyzkoušel za vás a ušetřil vám prachy i čas. A tvůrci tohodle paskvilu vzkazuji ať si to strčí do ...
Samantha
|3. 7. 2011 23:47
aha, takže recept je asi špatně opsaný :-P http://recepty.chytrazena.cz/domaci-pekarna/ruzicovy-kolac-z-celozrnne-mouky-107755.html
Samantha
|3. 7. 2011 23:46
Taky by mě zajímalo, proč není v receptu droždí, takže i když koláč vypadá velice lákavě, zkoušet ho nebudu. :-(
Na tenhle recept se dívám už hodně dlouho a chtěla bych ho zkusit, ale není mi jasné, proč se to dává do pekárny, když v těstu není ani droždí. Není možné to těsto prostě uhnětat v misce vařečkou nebo rukama?