Kapustičky uvaříme do poloměkka ve slané vodě. Orestujeme cibuli spolu s anglickou slaninou nakrájenou na kostičky, přidáme vařené kapustičky a promícháme, dochutíme solí. Podáváme s bramborem.
K odpovědi pro Janu jsem se zapomněla podepsat.Takže odpověd je od autorky :o)
Anonym
|2. 2. 2008 16:44
Jani ta anglická není nutná, stačí jen orestovaná cibulka, někdy místo anglické orestuji kuřecí prsa na nudličky a přidám k té kapustičce. Kapustičku fakt miluju, výborná je taky ovařená ve slané vodě a pak obalená v klasickém trojobalu jako řízky a usmažená.
Jana Pátková
|2. 2. 2008 11:19
Tak jsem dala 1, napsala komentář a nic ? Je to dobré, protože to máme dnes k obědu jako přílohu k vepř.masu, sice to není "dietka", ale snad jednou za měsíc můžeme doma "hřešit" a já osobně mám moc ráda růžičkovou kapustu, pěstuji i doma, a je fakt , že se dá použít skoro na všechno- polévky, dušená,smažená atd. A hlavně je zdravá a moc ! No jo, ale ta anglická to trochu "trhá", ale příště bez agnl.to bude super. Jinak nápad a recept se mě líbí.
barča
|1. 2. 2008 19:32
Dobrý nápad, já vždy jen polévala přepuštěným máslem a dávala jako přílohu k masu. Ale tohle bude určitě moc dobré.