co je to maizena?
Vynikající řez! Pekla jsem ho na oslavu manželových narozenin a všichni jsme si moc pochutnali. Přeslazený rozhodně nebyl, i když je pravda, že do krému jsem dala cukru asi o něco méně - nevážím ho, ale sladím podle chuti. Takže dávám jedničku a určitě budu opakovat.
Airan, do cesta rum neide, asi som to zle napísala. Ten rum je na pokvapkanie upečených plátov, ako je to napísané v postupe. A do polevy možno pridať viac ako 6 lyžíc, uvidíte, aké to bude, dosť to hustne.
Terezko, do testa taky 6 lzic rumu?
Robila som ho teraz na Veľkú noc prvýkrát a zmizol ako prvý. Len neštriť rumom. Celkove som použila asi 1,5 dl rumu.
Cukr je v normě.Musí to být dobré ,krémové řezy,přímo slavnostní.Terezko,díky.
Nie je to divoké : ))) Do cesta ide 250 g cukru. Do krému predsa tiež ide cukor a poleva je cukrová, rumom nešetrite : ))) Nie je ten koláč presladený, aj keď by to tak mohlo vyzerať.
Veď všade množstvo cukru môžeš odobrať, ale na polevu treba nechať toľko cukru - poleva je poleva.
Ten všechen cukr je ale dohromady - i s krémem a polevou. Konečně - vždyť si každý může dát do krému a polevy tolik, kolik má rád, ne ? A nejdříve je zapotřebí recept vyzkoušet a potom hodnotit a napsat svůj názor.
Těbůh, na řezy ze čtvrtkila mouky skoro kilo cukru... To se mi zdá trochu divoké
Terezko,vaše recepty jsou dobré,tenhle určitě vyzkouším.Díky.