Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Americká mrkvová buchta
Čočková polévka s rajčaty
Zapečené těstoviny s pudinkem
Veganský thajský sójový guláš
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Výborný těstovinový salát s vejcem
Ananasová bábovka - vláčná
Dušená mrkev v mletém mase
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek