Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Obalované koblížky
Chléb skoro jako Šumava
Skotská vejce
Brambory s kysanou smetanou
Šumavské těstoviny
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Ostrá barbecue marináda BBQ
Buchta Margot "píchaná"
Podmáslový chléb
Lasagne s hovězím masem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Sněhové pusinky
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem