Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Minutková kuřecí směs II.
Bramborové placky
Šlehačková roláda II.
Mrkvový dort s mandlemi
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Gulášová krkovička
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Aspikové mističky
Dušený listový špenát na slanině
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem