Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roláda z vepřového masa
Rychlá svačina
Rizoto z mletého masa
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Zapečené těstoviny s brokolicí
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Jednoduchá rajská polévka s paprikou
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky