Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mexické placky tortillas z mouky
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Bábovka olejová
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Biskupský chlebíček - hrnkový
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky