Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr v marinádě
Pizza Quattro Formaggi
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Pečené smetanové řízky
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek