Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Obrácené řízky
Grilovaný hermelín
Kuřecí roláda IV.
Fazolová polévka mňam
Čočková polévka s párkem
Prošívaná deka II.
Zeleninový salát s kuřecím masem
Pepanovy buřty k pivu
Zeleninové ratatouille
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky