Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rýžový nákyp s brokolicí
Bigos
Ovocné muffiny
Fofr cuketa na řecký způsob
Čočková polévka s párkem
Kuřecí noky do polévky
Krémové rizoto s lososem
Makovky - sladké housky
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Francouzská cibulačka