Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené banány
Makový koláč se sněhem
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Jahodové řezy z Galaretky
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Jarní polévka s krupicovými nočky
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky