Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Musaka z lilku - Balkán
Hermelínové brambory
Hrachová kaše (moc dobrá)
Domácí Monte krém
Valentýnský řez
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Dukátové buchtičky z remosky s…
Biskupský chlebíček - hrnkový
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní…
Valentýnská čokoládová pěna
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Hovězí sekaná Wellington
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem