Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí salát z králíka
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Smetanovo kokosový jablečný moučník
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Spaghetti Carbonara
Pečené kuřecí žaludky
Bramborové placky se sýrem po našem
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Brownies s ostružinovým pyré
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake