Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomerančová bábovka II.
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Šlehačková roláda IV.
Podkova - dort
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Houbové ragú s nudlemi
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake