Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Karbanátky z tofu
Rohlíky na ráno
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Kuřecí roláda s nádivkou
Pravé italské tiramisu II.
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
"Kouřové" marinované vepřové
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake