Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Kelímková bábovka z jogurtu
Jogurtová bábovka s pudinkem
Tom Kha Gai
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Rýžový nákyp s broskvemi
Kokosová bábovka ze šlehačky
Vepřový plátek s listovým špenátem
Kuřecí prsa po asijsku
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi