Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Křenová pomazánka k tyčinkám
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Bábovka z kefíru hrníčková
Okurkový salát na uskladnění
Univerzální jednoduché těsto na…
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Gulášová polévka
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi